Collectie

Dirolin Linnenverhuur kan u bedlinnen, badstof en tafellinnen leveren uit de collecties van de diverse Europese linnenproducenten. Wij hebben echter reeds vele jaren een uitstekende samenwerking met de Witte Lietaer. Zeker bij de meer ervaren horecaondernemers onder U zal deze leverancier van horecalinnen een begrip zijn. Met de Witte Lietaer kunt u echter nog veel verder gaan. Of het gaat om bedrijfskleding, dekbedden, kussens, matrassen, enz. Voor al deze vragen kunt u bij de Witte Lietaer terecht.

Bij bedlinnen is de verhouding polyester/katoen bepalend voor het comfort. Onze standaard kwaliteit is 120 gr/m². Dit is een mooie slijtvaste kwaliteit met zeer hoog comfortgevoel. Diverse kleuren en motieven hebben wij voor u ter beschikking. Op verzoek kunnen alle afwijkende maten voor u geconfecteerd worden.

Bij het badstofpakket kunt u kiezen uit verschillende kwaliteiten. Het gewicht per vierkante meter varieert van 360 tot 600 gr/m². Het spreekt vanzelf dat ook hier de keuze is uit diverse dessins m.b.t. kleur en motief.

De mogelijkheden voor tafellinnen zijn dermate uitgebreid dat het te veel is om hier op te noemen. Buiten de topkwaliteit van de Witte Lietaer kunnen wij eveneens het Franse topwerk Garnier-Thiebaut aanbieden. Wij maken graag een afspraak met u om onze collectie te tonen. Dit doen wij altijd samen in combinatie met de vertegenwoordiger van de Witte Lietaer. Dit ook weer om de lijnen zo kort mogelijk te houden en om misverstanden bij bestellingen op gebied van afmetingen, aantallen, enz. te voorkomen.