Linnenverhuur

Linnenverhuur is een gespecialiseerde vorm van dienstverlening; waarbij de volledige zorg voor het linnenpakket in uw bedrijf volledig uit handen wordt genomen door mensen met verstand van linnen en het reinigen daarvan, zodat U meer tijd heeft voor andere zaken. Wij zorgen ervoor dat u steeds beschikt over ruim voldoende linnen van een uitstekende kwaliteit.

In samenspraak met onze linnenleverancier wordt de keuze van dessin en kleur, van het bedlinnen, badstof en tafellinnen bepaald. De frequentie van de aan- en afleverdagen wordt in onderling overleg met onze wasserijen op zodanige wijze geregeld dat er steeds voldoende schoon linnen beschikbaar is. Dit is uiteraard afhankelijk van de omzetsnelheid en de opslagruimte bij u. De ingezette voorraad kan op ieder tijdstip naar behoefte worden aangepast.

Bij Dirolin Linnenverhuur staan wij garant voor een concurrerende prijs-kwalitietsverhouding. Dat wil zeggen dat in de prijs alles is inbegrepen; de aanschaf van het linnenpakket, de reiniging, periodiek inventariseren en aanvullen cq. vervangen.

U betaalt uitsluitend voor het linnen dat door u is gebruikt. Hierdoor is er een duidelijk overzicht van de variabele kosten. Op die manier kunt u zo efficiƫnter budgetteren en uw kostprijsberekening zorgvuldiger maken.