Wasserij

Per project wordt bekeken welke wasserij het best aansluit bij uw wensen.

Met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde wasserijen kunnen wij ieder project in Nederland en Noord-Belgiƫ uitstekend van dienst zijn.

Dirolin Linnenverhuur is een linnenverhuurder die haar oorsprong vindt in de wasserij industrie. Dirolin Linnenverhuur is voortgevloeid uit Wasserij de Mijnstreek Deze wasserij was sinds 1956 in de limburgse horeca bekend om haar superieure kwaliteit. Deze kennis is dan ook meegenomen in deze nieuwe tak. Het spreekt dan ook vanzelf dat men verstand heeft van wassen en was processen. Doch niet alleen de bewassing van Uw pakket is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening, maar ook, en dat geldt zeker voor het tafellinnen, de kwaliteit van mangelen en vouwen.
Deze combinatie zorgt ervoor dat Dirolin Linnenverhuur een unieke dienstverlener is op dit gebied.

Door het met grote zorg uitgekozen aanbod wasserijen zijn wij in staat scherpe tarieven aan te bieden. Daarom is het uitbesteden van reiniging van uw linnenpakket via Dirolin Linnenverhuur altijd aantrekkelijker dan rechtstreeks zakendoen met een wasserij. Door de onafhankelijke positie van Dirolin Linnenverhuur is het, indien noodzakelijk om welke reden dan ook, van wasserij te wisselen zodat U altijd een wasserij krijgt die de gewenste kwaliteit en dienstverlening levert die bij U past.

Alle voordelen om met Dirolin Linnenverhuur samen te werken op een rij:

  • U betaalt een goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Wij zorgen dat er steeds voldoende schoon linnen op voorraad is
  • U beschikt over een eigen linnenpakket, dat geheel op uw wensen is afgestemd
  • Door korte lijnen met de wasserijen zorgen wij voor een optimale logistiek